Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Computerstoring door hitte schakelt SEH Atrium uit

Een computerstoring in het Atrium MC in Heerlen, veroorzaakt door de hoge temperaturen, heeft er zaterdag toe geleid dat de spoedeisende hulp (SEH) moest sluiten. Dit heeft het ziekenhuis zondag bekendgemaakt.
Computerstoring door hitte schakelt SEH Atrium uit

Door de hitte ontstond een storing in de energievoorziening van het ziekenhuis. Door een computerstoring viel rond twee uur ’s middags de telefooncentrale uit evenals alle computerprogramma’s die nodig zijn voor het doorgeven van gegevens over patiënten. Rond half zes konden SEH en OK’s hun normale werkzaamheden hervatten. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Computerstoring bij aantal grote ziekenhuizen
Computervirus zorgt voor ernstige hinder in azM
UMC Groningen kampt met computerstoring

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.