Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

'Inspiratiebijeenkomst' over zorginnovatie

23 september aanstaande organiseren Zorginspiratie Nederland (ZiN), de Landelijke Vereniging voor Georganiseerde eerste lijn (LVG) en de VvAA een inspiratiebijeenkomst met de titel ‘Anders denken met Zorg en Gezondheid 2.0’.
'Inspiratiebijeenkomst' over zorginnovatie

De bedoeling van de bijeenkomst is kennis, geestdrift en nieuwe ideëen uit te wisselen omtrent baanbrekende innovaties in de gezondheidszorg. Hoe kunnen we duurzame vernieuwing in de gezondheidszorg bereiken? Op deze bijeenkomst doen verschillende pioniers op dit gebied en gasten suggesties over hoe de zorg te innoveren.

Waar en wanneer?

De bijeenkomst die zal plaatsvinden tussen 16.30 en 19.30 uur op het hoofdkantoor van de VvAA te Utrecht, wordt geleid door Chiel Bos, de oud-directeur van ZN en tegenwoordig zelfstandig ehealth-adviseur

(ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

Mario Gibbels

Eén reactie

Of registreer u om te kunnen reageren.