Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Philips en SpineMark gaan wereldwijd samenwerken

Philips en Spinemark gaan samenwerken bij de ontwikkeling van gespecialiseerde zorgcentra voor wervelkolomaandoeningen. De eerste zorgcentra voor wervelkolomaandoeningen die uit deze overeenkomst voortkomen, zullen worden gebouwd in Nederland, Spanje en Turkije in het eerste kwartaal van 2011.
Philips en SpineMark gaan wereldwijd samenwerken

Als onderdeel van de overeenkomst draagt Philips bij vanuit zijn competenties op het gebied van gezondheidszorg, verlichting en ontwerp om te komen tot een geïntegreerde oplossing ter verbetering van de medische resultaten. Dit omvat geavanceerde beeldvormingsapparatuur, zoals MRI- en CT-scanners, IT-oplossingen voor zorgtoepassingen om de efficiëntie van de centra te verhogen en leermiddelen gericht op zorg bij wervelkolomaandoeningen.

Innovatieve oplossingen

Daarnaast zal Philips de centra uitrusten met innovatieve verlichtingsoplossingen die zorgen voor een stimulerende werkomgeving en verbetering van de productiviteit, evenals ontwerpoplossingen waarmee de werkstroom voor de medewerkers van de centra wordt gestroomlijnd. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Philips: Nederlander moet sneller naar dokter
NEC Philips en Telezorg komen met nieuw zorgconcept op de markt
Philips krijgt grote digitaliseringsopdracht Tergooiziekenhuizen

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.