Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Slotervaartziekenhuis kiest voor ChipSoft

Het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam neemt binnenkort de oplossing CS-DBC GGZ van ChipSoft in gebruik. Met de oplossing van ChipSoft krijgt het Slotervaartziekenhuis op ieder moment de beschikking over de juiste en volledige prestatie- en kwaliteitsinformatie.

Door CS-DBC GGZ in te zetten in combinatie met CS-Faktuur is het mogelijk de geregistreerde dbc's direct na validatie en autorisatie ter facturatie aan te bieden en vervolgens te versturen aan het DBC Informatie Systeem (DIS). Het automatische verloop van cruciale processen rondom dbc's in de ggz maakt van CS-DBC GGZ een efficiënte, kostenbesparende oplossing die de volledigheid van dbc-registraties koppelt aan transparantie van alle zorgtrajecten. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Verpleegkundig systeem ChipSoft bij Wilhelmina Ziekenhuis en VieCuri MC
UMC Utrecht en LUMC tekenen contract ChipSoft
Bergman Kliniek stapt over van Medicore naar ChipSoft

Annelies Vermeulen

Eén reactie

  • no-profile-image

    CS EZIS Fan

    Is Zorgvisie dusdanige adept van CS dat zelfs de aanschaf van een module door een ziekenhuis van een dergelijke titel wordt voorzien en tevens een reclamespot voor de GGZ wordt verwerkt?!

Of registreer u om te kunnen reageren.