Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

VCD Infra Solutions start salesteam voor Zuid-Nederland

De VCD IT Groep begint een salesteam in Eindhoven. Dit team zal zich vanuit de divisie VCD Infra Solutions richten op Enterprise met specifieke focus op de sectoren zorg en welzijn, en op het aanbieden van beheersdiensten.
VCD Infra Solutions start salesteam voor Zuid-Nederland

“Zo’n 80 procent van de ziekenhuizen en meer dan 250 zorginstellingen in Nederland zijn klant van de VCD IT Groep”, zegt Peter Jager, directeur VCD Infra Solutions. “Door deze stap te nemen kunnen we de (Enterprise) diensten van VCD Infra Solutions ook in het zuiden leveren.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

St. Elisabeth Ziekenhuis kiest voor Datawarehouse van VCD
GGZ Westelijk Noord-Brabant kiest BI van VCD
Rijnland Zorggroep gaat werken met BI van VCD

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.