Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorgorganisaties huren software steeds vaker

Steeds meer organisaties vermijden grote eenmalige investeringen in software en kiezen massaal voor het huren van programmatuur. Dat stelt softwarebedrijf Afas ERP Software aan de hand van de bedrijfsresultaten over het eerste halfjaar van 2010.
Zorgorganisaties huren software steeds vaker

In 2010 richt de leverancier zich nadrukkelijk op de branches onderwijs en zorg. In de gehandicaptenzorg sloten onder andere Stichting Novo, Stichting Prisma en Vanboeijen een overeenkomst met de erp-leverancier. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Winnaars AFAS Awards 2010 bekend
AFAS ERP, De Heer en Ortec gaan samenwerken
AFAS mikt ook in 2010 op groei in de zorg- en welzijnsmarkt

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.