Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Delta Psychiatrisch Centrum kiest voor GGZ-pakket van ChipSoft

Delta Psychiatrisch Centrum heeft gekozen voor het CS-EZIS.Net voor de GGZ van ChipSoft. Het centrum vervangt hiermee het administratieve systeem, het behandelinhoudelijke dossiersysteem en het systeem ten behoeve van de managementinformatie door één geïntegreerd systeem.
Delta Psychiatrisch Centrum kiest voor GGZ-pakket van ChipSoft

Circa duizend medewerkers, verspreid over dertig locaties, werken vanaf maart volgend jaar met het GGZ-pakket van ChipSoft. “Wij verwachten dat het CS-EZIS.Net optimale ondersteuning biedt voor ons primaire proces", zegt Saskia Spierdijk, manager Medische en Paramedische Dienst (MPD) en projectleider bij de aanstaande implementatie. "Speerpunten hierbij zijn dat behandelingen plaatsvinden volgens zorgprogramma’s en dat de behandelingen systematisch geëvalueerd en bijgesteld worden. Ook kunnen we met het CS-EZIS.Net op eenvoudige wijze alle externe partijen, zoals zorgverzekeraars, zorgkantoren, Justitie en de Inspectie voor de Gezondheidszorg tijdig van juiste informatie voorzien." (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Slotervaartziekenhuis kiest voor ChipSoft
Verpleegkundig systeem ChipSoft bij Wilhelmina Ziekenhuis en VieCuri MC
UMC Utrecht en LUMC tekenen contract ChipSoft

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.