Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ruckus Smart Wi-Fi steeds meer gebruikt in zorgsector

Het Ruckus ZoneFlex Smart Wireless LAN (WLAN)-systeem wordt steeds meer gebruikt in ziekenhuizen. De draadloze infrastructuur ondersteunt ziekenhuizen in het toenemend gebruik van elektronische medische dossiers, communicatie met patiënten en snellere uitwisseling van patiëntgegevens.
Ruckus Smart Wi-Fi steeds meer gebruikt in zorgsector

Artsen, verpleegkundigen en administratieve medewerkers kunnen tegelijkertijd gebruikmaken van het Wi-Fi netwerk om de meest up-to-date informatie op te halen, zoals onderzoeksresultaten, röntgenfoto's en andere patiënteninformatie.

Met Ruckus ZoneFlex zijn al verschillende ziekenhuizen, zorginstellingen en klinieken voorzien van een kwalitatief hoog en betrouwbaar netwerk, zowel in Amerika als daarbuiten. Voorbeelden hiervan zijn het Eastern Long Island Hospital (New York), Martin Memorial Health Systems (Florida) Seven Hills Hospital (India) en het Premier Medical Corporation and Hospedia (Engeland). (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Sitebezoekers Martini Ziekenhuis denken mee met internetstrategie
Afzonderlijke ziekenhuissystemen steeds meer geïntegreerd
Maasstad Ziekenhuis gaat informatiesystemen outsourcen

Annelies Vermeulen

2 reacties

 • no-profile-image

  Teun van Rijs

  In welk land wordt het dan steeds meer gebruikt?
  In elk geval niet in Nederland.

 • no-profile-image

  AJA

  Is dit een advertorial of een serieus nieuwsbericht...?

Of registreer u om te kunnen reageren.