Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis kiest voor Zetacom

Het Zeeuwse Admiraal De Ruyter Ziekenhuis wil met het oog op het EPD de telecommunicatie ingrijpend vernieuwen. Zetacom heeft deze opdracht gekregen.Zetacom verzorgde voorheen al de service op het bestaande systeem en was daarom goed op de hoogte van de mogelijkheden en beperkingen ervan. Mede op grond van die kennis is besloten een systeem op basis van Mitel IP-telefonie aan te bieden. De combinatie Zetacom en Mitel biedt het ziekenhuis een koppeling met de bestaande centrale in Vlissingen, de Philips Sopho, wat bijdraagt aan een geruisloze migratie. Zetacom biedt ook het onderhoud en de service op de bestaande Sopho- en Siemens-omgevingen. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Pieter Vierhout verlaat Admiraal De Ruyter Ziekenhuis
Onvrede bestuurssalaris Admiraal De Ruyterziekenhuis
Zeeuwse ziekenhuizen heten ‘Admiraal De Ruyter’

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.