Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Coach verhuurt zich als vriend aan ICT’ers

De Hilversumse Bianca van de Haar verhuurt zich als vriend om ICT’ers te helpen met sociale vaardigheden. Met haar bedrijf Rent a Friend helpt ze ICT’ers die met wat extra hulp en vaardigheden een duwtje in de juiste richting willen hebben en zichzelf willen verbeteren op zowel sociaal als zakelijk vlak. Dat meldt de Automatiseringsgids.
Coach verhuurt zich als vriend aan ICT’ers

Omdat Bianca zelf gemakkelijk contacten legt, haar communicatieve vaardigheden goed heeft ontwikkeld en ook een aantal jaren actief is geweest als coach, besloot ze haar kennis en ervaring te bundelen in Rent A Friend. “Ik wil mensen helpen hun softskills beter te ontwikkelen. Ik bied daarbij professionele ondersteuning door ze praktische handvatten te geven. Dat kan door ze op een laagdrempelige manier te coachen of te adviseren, maar ik ga bijvoorbeeld ook met ze op stap als ‘vriend’: samen winkelen, sporten of koken, of ik bezoek samen met hen een evenement of netwerkborrel.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

ICT-inhuur kost VWS miljoenen euro's
ICT’er kiest niet voor zorg vanwege het geld
Steeds meer ict’ers zoeken werk in de zorgAnnelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.