Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Congres: Online Hulpverlening

Stichting e-hulp.nl organiseert op 10 november het congres Online Hulpverlening in de Jaarbeurs Utrecht.
Congres: Online Hulpverlening

Lezingen gaan onder meer over de mogelijkheden van games, welzijn 2.0, praktijksessies en online coaching. Aansluitend op de sessierondes zal een paneldiscussie plaatsvinden over de financiering van anonieme online hulpverlening en ketenzorg met aan tafel GGZ Nederland, Zorgverzekeraars Nederland, Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) en onder voorbehoud het ministerie van VWS. Dit alles onder leiding van dagvoorzitter Remco Pijpers, directeur stichting Mijn Kind Online. Meer informatie is te vinden op de website van stichting e-hulp. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Online platform moet vrouwenzorg verbeteren
Zorggroep Almere start online fysiotherapie
Wildgroei online hulp werkt averechts

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.