Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Doorstart e-learning Albert Schweitzer ziekenhuis

Het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht is overgestapt op de digitale leeromgeving van The Competence Group (TCG).
Doorstart e-learning Albert Schweitzer ziekenhuis

“De leeromgeving van TCG sluit aan bij onze ambitie een topklinisch ziekenhuis te worden", zegt Jorge Heynen, senior opleidingsadviseur ASz. "Kenmerkend voor topklinische ziekenhuizen is het opleidingsklimaat, waarin onderwijssituaties multidisciplinair van aard zijn. De leeromgeving van TCG brengt ons dichter bij dit doel."

Leerdomein

“Onze nieuwe leeromgeving is vooralsnog kleinschalig intern geïntroduceerd onder de naam ‘ASz Leerdomein’. Eén van de eerste opleidingen die via het Leerdomein wordt aangeboden, is Rekenen in de Zorg. Deze opleiding wordt aan een aantal verpleegkundige afdelingen beschikbaar gesteld. Wij onderzoeken op deze manier de toekomstige mogelijkheden, waarin het bijvoorbeeld mogelijk is om na toestemming van de leidinggevende direct in te schrijven voor een online opleiding of klassikale training. Daarbij ondersteunt de leeromgeving van TCG alle hedendaagse, internationale e-learning standaarden als SCORM 2004." (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Inkoopproces bij Albert Schweitzer geautomatiseerd met SAP
Top-10 ziekenhuiswebsites: Albert Schweitzer tot beste verkozen
Eerste twee specialismen aan de slag met EPD in Albert Schweitzer ziekenhuis

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.