Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Jade Zorggroep kiest voor personeelsplanning Intus

Jade Zorggroep heeft gekozen voor de personeelsplanningsoplossing van Intus. Intus levert JADE een complete planningsoplossing, waarbij medewerkers ook de mogelijkheid hebben zelf hun rooster samen te stellen. Daarnaast biedt het systeem onder andere functionaliteit op het gebied van tijdregistratie en rapportage.
Jade Zorggroep kiest voor personeelsplanning Intus

Naast Intus Zelfroosteren gaat de Jade Zorggroep werken met Intus Planning, Intus Urenverantwoording en Intus Rapportage. Het geheel wordt in de vorm van een dienst (SaaS, Software as a Service) in gebruik genomen, zodat een PC met internetverbinding voldoende is om met de software te kunnen werken. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Nieuwe planningssoftware voor Slotervaartziekenhuis
Haga Ziekenhuis gaat roosteren met Ortec
St. Jansdal kiest voor HRM-software van IBS

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.