Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

L&M en The Competence Group werken samen aan e-learning

L&M gaat een groot aantal e-learning zorgmodules van The Competence Group in haar assortiment opnemen. Het gaat om applicatietrainingen voor werken met een EPD, PACS, RIS en ZIS.
L&M en The Competence Group werken samen aan e-learning

"Onze huidige klanten kunnen hun leeromgeving uitbreiden met de modules van The Competence Group", vertelt Piet van der Leer van L&M. "Deze hoogwaardige modules kunnen naadloos in onze leeromgeving worden opgenomen, ook omdat zij voldoen aan alle hedendaagse internationale e-learning normen, zoals SCORM 2004". "Deze samenwerking past binnen onze missie. Of een organisatie nu met TCG Academy of de leeromgeving van L&M gaat werken: middelen worden beter benut omdat er niet met meerdere leeromgevingen gewerkt hoeft te worden", zegt Jacco Muller van The Competence Groep. "Bovendien behoren dubbele lasten voor support en onderhoud van koppelingen met het HRM-systeem eveneens tot het verleden." (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Zuidwester gebruikt leerportaal The Competence Group
Meerderheid zorgorganisaties gebruikt e-learning
Huisartsen introduceren e-learning ADEPD

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.