Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Redjezelf.nu wil mening chronisch zieken over gezondheid 2.0

De initiatiefnemers van www.Redjezelf.nu willen chronisch zieken, gehandicapten en mantelzorgers aan het woord laten over gezondheid 2.0. Op www.redjezelf.nu kunnen patiënten, gehandicapten en ouderen hun mening kwijt.
Redjezelf.nu wil mening chronisch zieken over gezondheid 2.0

Volgens de initiatiefnemers wordt de discussie over 'gezondheid 2.0.' gevoerd over de hoofden van patiënten, gehandicapten en ouderen. Op weg naar de week van chronisch zieken, van 3 tot 13 november, willen de initiatiefnemers de mening weten over aan welke online diensten patiënten behoefte hebben en welke zij nu al gebruiken. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Eerste Europese Health 2.0 congres in Nederland
"VWS bang voor Health 2.0"
Nictiz zet spitsseminar Health 2.0 op YouTube

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.