Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Genomineerden Innovatie Awards Zorgtotaal en Zorg & ICT bekend

De genomineerden voor de Innovatie Awards van de beurzen Zorgtotaal en Zorg & ICT zijn bekend. In drie categorieën, Arbeidsbesparende technologie, Health 2.0 en Welbevinden van de patiënt, dingen nieuwe producten of diensten mee naar de publieks- of juryprijzen.
Genomineerden Innovatie Awards Zorgtotaal en Zorg & ICT bekend

Stemmen voor de publieksprijs is vanaf februari mogelijk via www.zorgtotaal.nl of www.zorg-en-ict.nl. Tijdens de eerste beursdag, 16 maart 2011, worden de winnaars bekendgemaakt. Zorgtotaal en Zorg & ICT vinden plaats van 16 maart tot en met 18 maart 2011 in Jaarbeurs Utrecht.

Arbeidsbesparende technologie

De genomineerden voor Arbeidsbesparende technologie zijn: Horizontale transfers op gestandaardiseerde, veilige en gezonde wijze van ArjoHuntleigh Nederland en Diligent Nederland, CS-Maps van ChipSoft, Flexdrempel van Been T&R/EasyLivingProducts, Identity to Organization, I2O van ManageID en Bedtype Queen van Schell Industries.

Health 2.0

De genomineerden voor Health 2.0 zijn: Connect, Online dagboek Astma/COPD van Curavista/Havenziekenhuis, DiabetesStation van KPN, ChIP screening tool van MCH+/AMC Amsterdam en Nebula, interactieve lichtmuur voor medische- en revalidatieomgevingen van NYOYN.

Welbevinden van de patiënt

Genomineerden voor het Welbevinden van de patiënt zijn: BabyBloom, couveuse van BabyBloom Healthcare, Stratus Air Dynamic, lucht-wisseldruksysteem geschikt voor zitten en liggen van Bos Medical, WoundEL, wondgenezingsmethode met behulp van Elektrostimulatie van Doove Medical/Gerromed, IMS, Intelligent Monitoring Systeem van Hanzehogeschool Groningen, NuDrive, rolstoelaccessoire van Meditas en 4 ALL MEALS van Sortrans/Lantmännen Unibake/Maxima Medisch Centrum. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Antonius Ziekenhuis wint Innovatie Award met software tegen maagbeschadiging
Open Source Plein op Zorg & ICT Beurs
IHE Nederland op de vakbeurs Zorg & ICT 2011Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

2 reacties

  • no-profile-image

    roger

    In de categorie welbevinden hebben wij van Bosmidical zowel de publieksprijs als de jury prijs gewonnen met onze stratus freedom. mee eens jammer dat er zoweinig aandacht voor de nieuwe innovaties in de zorg zijn.

  • no-profile-image

    Suzanne

    En wie heeft deze gewonnen?

Of registreer u om te kunnen reageren.