Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

McKesson ontwikkelt EPD-app voor iPhone en iPad

McKesson Nederland en Sharewire hebben een overeenkomst gesloten voor het ontwikkelen van een iPhone App die toegang zal geven tot het McKesson EPD.
McKesson ontwikkelt EPD-app voor iPhone en iPad

De McKesson iPhone App geeft de zorgverlener op elke locatie direct, makkelijk en snel toegang tot de agenda van het EPD waarbinnen ook tijdsregistratie en de daaraan gekoppelde DBC-afhandeling plaatsvindt. Tevens biedt de iPhone App toegang tot relevante delen van het dossier. Doordat informatie over de behandeling door middel van de iPhone direct wordt vastgelegd in het EPD zijn geen administratieve handelingen achteraf vereist.

Ggz

De iPhone App, een nieuw onderdeel van het McKesson EPD, wordt ontwikkeld door McKesson en Sharewire met medewerking van GGZ Noord Holland Noord. De iPhone App, die ook zal werken op de iPad, is naar verwachting in de tweede helft van dit jaar beschikbaar voor alle gebruikers van het McKesson EPD. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Samenwerking Logis.P en McKesson Nederland
GGZ Delfland kiest McKesson Horizon EPD
McKesson slaagt voor dbc-schakeltest voor forensische zorg

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.