Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Medisch Centrum Leeuwarden kiest voor iSOFT Radiology

Medisch Centrum Leeuwarden is de eerste Nederlandse klant voor het radiologieplatform iSOFT Radiology van iSOFT. Medisch Centrum Leeuwarden gaat iSOFT Radiology gebruiken als het nieuwe diagnostische systeem. Het nieuwe systeem integreert de afdeling voor nucleaire geneeskunde in een algemeen informatienetwerk.
Medisch Centrum Leeuwarden kiest voor iSOFT Radiology

"Het is ons doel om onze processen op een manier te organiseren dat we onze plaatselijke huisartsen betere services en communicatie kunnen aanbieden", zegt Haaije Bruinsma, stafmedewerker Radiologie bij Medisch Centrum Leeuwarden. "Bovendien kon ons oude radiologieplatform niet voldoen aan onze verhoogde verwachtingen." (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

CWZ Nijmegen verlengt contract met iSoft
iSoft lanceert nieuwe website
iSoft gaat samenwerken met i-Path

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.