Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Ruwaard van Putten kiest voor single sign-on van E.Novation

Het Ruwaard van Putten Ziekenhuis in Spijkenisse heeft in samenwerking met E.Novation de single sign-on oplossing expreSSO in gebruik genomen. Hiermee wil het ziekenhuis de kwaliteit verhogen en blijven voldoen aan de normen en eisen van infor­matiebeveiliging.
Ruwaard van Putten kiest voor single sign-on van E.Novation

Dankzij expreSSO hoeven gebruikers nog maar een keer in te loggen in de aangesloten applicaties binnen het instellingsnetwerk. Nieuwe applicaties zijn door de ICT-medewerkers zelf met behulp van de point-and-clickwizard te configureren voor expreSSO en vervolgens zelf direct in pro­ductie te brengen. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Financiële module AFAS bij Ruwaard van Putten Ziekenhuis
Erasmus Medisch Centrum kiest voor Oracle Single Sign-On
Het AZM kiest voor single sign on van Imprivata

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.