Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Bijzonder Welkom lanceert gratis app voor iPhone

Bijzonder Welkom lanceert een gratis app voor de iPhone waarmee bijzondere adressen op het gebied van horeca, kunst, winkels (kinder)boerderijen en vrije tijd gevonden kunnen worden. Al deze adressen zijn arbeidsmatige dagbesteding voor cliënten van zorginstellingen in de gehandicaptenzorg.
Bijzonder Welkom lanceert gratis app voor iPhone

Onder professionele begeleiding vinden mensen met een beperking hier een werkplek midden in de maatschappij. Bijzonder Welkom is een project van Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). Op www.bijzonderwelkom.nl is de app te downloaden. Meer informatie over deze en vergelijkbare apps is te vinden op de site van MAPPS. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

App arts in opleiding nummer 1 neurologische apps
Android beste systeem voor medische applicaties
IPhone app voor onthouden artsenconsult

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.