Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

GGNet kiest voor MyHealth Online

GGNet implementeert MyHealth Online van PinkRoccade Healthcare. MyHealth Online is een geïntegreerd cliëntenportaal en platform voor ‘hybride’ behandelingen. Cliënten worden zo bij het behandelproces betrokken en er kunnen nieuwe behandelvormen worden gebruikt.
GGNet kiest voor MyHealth Online

Bij hybride behandelingen worden meerdere soorten contact tussen cliënt en behandelaar ingezet. Dit omvat naast face to face contacten ook het gebruik van online formulieren en “web”-consulten. Voor de cliënt verbetert de service via sms reminders, online formulieren en inzage in dossierdelen. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

St. Jansdal kiest voor MyHealth Online
PinkRoccade biedt mogelijkheid webspreekuur via MyHealth Online

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.