Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Hitachi Data Systems introduceert informatiemanagement-oplossing

Hitachi Data Systems Corporation presenteert Hitachi Clinical Repository (HCR), een healthcare-oplossing voor zorgaanbieders. HCR is een informatiemanagementoplossing die ruwe medische data en afbeeldingen omvormt tot bruikbare informatie, onafhankelijk van de kernapplicaties.
Hitachi Data Systems introduceert informatiemanagement-oplossing

De oplossing heeft als doel de klinische besluitvorming en patiëntenzorg te verbeteren. Mede door de intelligente data en storage-managementtechnologieën is HCR in staat om een metadata-repository te creëren, gebaseerd op elk informatiesysteem. Dit geeft zorgaanbieders een geconsolideerd overzicht van alle relevante patiënteninformatie. Daarnaast kan er beter gebruik worden gemaakt van EPD's. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Zozijn neemt Begroting Applicatie van Inforay in gebruik
Reinier van Arkel over op PSYGIS Quarant
Zuidoost-Brabant voorloper met EPD

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.