Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

IBM: Watson start revolutie in gezondheidszorg

Watson, de slimme supercomputer van IBM neemt het niet alleen op tegen kandidaten van het Amerikaanse spelprogramma Jeopardy!, volgens IBM-onderzoekers kan Watson een revolutie ontketenen in de gezondheidszorg.
IBM: Watson start revolutie in gezondheidszorg

Watson kan EPD's snel doorzoeken op medische documenten en onderzoekinformatie voor precieze antwoorden die artsen snel kunnen helpen. "Watson kan nooit een arts vervangen, maar kan wel een goede assistent zijn van een arts", zegt IBM-onderzoeker Joseph Jasinski. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

IBM introduceert 3D-avatar voor EPD
IBM’er Nicky Hekster nieuwe voorzitter IHE Nederland
IBM koopt softwarebedrijf op voor uitwisseling patiëntgegevens

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.