Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Omring kiest integraal voor RoosterWeb van Comprise

De Noord-Hollandse zorgorganisatie Omring heeft na een pilotperiode van een halfjaar definitief gekozen voor de zelfroosteroplossing RoosterWeb van Comprise. Omring heeft vooral voor deze oplossing gekozen omdat medewerkers nu zelf via internet hun werk met hun privé-agenda kunnen afstemmen, overal waar een pc met internetverbinding staat.
Omring kiest integraal voor RoosterWeb van Comprise

In de loop van 2011 kunnen alle 5500 medewerkers die verbonden zijn aan Omring hun dienstrooster op deze wijze online gebruiken.

Jolanda Houtenbos, verpleeghuismanager bij Omring, is erg positief over de nieuwe oplossing. “RoosterWeb van Comprise biedt ons tevens goede controle op de gewerkte uren en onregelmatigheidstoeslagen. RoosterWeb bevordert de tevredenheid van onze mensen en het bespaart ons veel werk. 95 procent van de medewerkers uit de pilot bleek positief.“ (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Nederlandse huisartsen lopen voor in ICT-gebruik
Schippers: Nog geen elektronische inzage EPD
Overnamekandidaten voor EPD's van failliet Infotechnology

Annelies Vermeulen

Eén reactie

Of registreer u om te kunnen reageren.