Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Stichting Groenhuysen kiest voor ProCare

Stichting Groenhuysen kiest voor ProCare. Met ProCare wordt het proces vanaf aanvraag van goederen tot en met de factuur volledige digitaal ondersteund. Voor de zomer van 2011 gaat Stichting Groenhuysen werken met ProCare.
Stichting Groenhuysen kiest voor ProCare

Met het gebruik van ProCare wil Stichting Groenhuysen een behoorlijke efficiëntieslag maken in het proces van aanvraag tot en met factuurbetaling. De kick-off van ProCare heeft inmiddels plaatsgevonden. Voor de zomer gaat Stichting Groenhuysen werken met het volledige ProCare-pakket. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Minddistrict en PinkRoccade ontwikkelen eHealth voor ggz
SAP certificeert CareCTRL van Pinkroccade healthcare
PinkRoccade Healthcare: iPad verbetert zorg

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.