Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Topicus bouwt EKD GGD Zeeland

Topicus gaat voor GGD Zeeland een digitaal dossier voor de jeugdgezondheidszorg maken. Gemiddeld moeten er op werkdagen zo'n honderdveertig gebruikers gelijktijdig gebruik kunnen maken van dit elektronisch kinddossier. Het contract heeft een looptijd van vijf jaar.
Topicus bouwt EKD GGD Zeeland

Topicus heeft in de afgelopen jaren vergelijkbare opdrachten gedaan bij de GGD Zaanstreek Waterland, HGM-STMG-KWV Gelderland Midden, GGD Regio Nijmegen, de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) in de regio Haaglanden en Stichting Icare. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Geen GGZ-EPD aanbesteding voor Atos en Topicus
Atos Origin en Topicus introduceren EPD voor GGZ
Atos Origin en Topicus leveren nieuw EPD op basis van SaaS

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.