Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zuidoost-Brabant voorloper met EPD

Huisartsen in de regio Zuidoost-Brabant mogen zich tot de koplopers van Nederland rekenen met betrekking tot het landelijke EPD. In de loop van dit jaar is waarschijnlijk negentig procent van de huisartsen in deze regio aangesloten op het landelijke informatiesysteem LSP. Dit meldt het Eindhovens Dagblad.
Zuidoost-Brabant voorloper met EPD

Dat is een aanzienlijk hoger percentage dan in andere delen van het land. Ook de regionale apothekers zijn technisch gezien vrijwel allemaal klaar voor de overgang naar het landelijke EPD, schrijft het Eindhovens Dagblad. De apothekers lopen hiermee in de pas met collega's elders in het land. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

CEG lanceert Argumentenwijzer EPD
Artsen zijn belangrijkste factor bij gebruik EPD
Ondanks bankroet ict-bedrijf blijven EPD's werken

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.