Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Lichtmuur Nebula van NYOYN wint een Innovatie Award

De interactieve lichtmuur Nebula van NYOYN die kinderen helpt bij hun revalidatieproces is een van de winnaars van de Innovatie Awards Zorgtotaal en Zorg & ICT. De prijzen zijn uitgereikt op de vakbeurzen Zorgtotaal en Zorg & ICT die tot en met vrijdag 18 maart in de Jaarbeurs in Utrecht worden gehouden.
Lichtmuur Nebula van NYOYN wint een Innovatie Award

De jury was onder de indruk van het innovatieve karakter van de nominaties. Behalve de Nebula van NYOYN zijn ook de Stratus Freedom van Bos Medical en de Flexdrempel van EasyLiving Products winnaars van de Jury Innovatie Awards. De innovaties hebben gewonnen in respectievelijk de categorieën Health 2.0, Welbevinden van de patiënt en Arbeidsbesparende technologie. De Nebula is zelfs twee keer in de prijzen gevallen want deze interactieve lichtmuur heeft ook de publieksprijs gewonnen in de categorie Health 2.0. Verder is de publieksprijs ook uitgereikt aan CS-Maps van ChipSoft en Stratus Freedom van Bos medical. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Interactieve led-lichtmuur Nebula op Zorg & Ict Beurs
Ascom presenteert drie innovaties op Zorg & ICT
Interactieve led-lichtmuur Nebula op Zorg & Ict Beurs

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.