Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nederlandse e-health ondernemers naar Silicon Valley

Van 13 tot 19 juni gaat een groep Nederlandse eHealth ondernemers Silicon Valley bezoeken. Tijdens deze Fact Finding Mission onderzoeken zij de kansen voor bedrijven in deze internationale markt.
Nederlandse e-health ondernemers naar Silicon Valley

De reis wordt georganiseerd door Handelsroute.nl in samenwerking met Syntens en het Enterprise Europe Network (EEN).Meer informatie en de mogelijkheden tot deelname aan deze eHealth Fact Finding Mission naar Silicon Valley zijn te vinden op de projectwebsite.

"De gezondheidszorg is een complex geheel van overheden, kennisinstellingen, verzekeraars, zorgaanbieders en consumenten", zegt Peter den Ouden verantwoordelijk voor het project Snelle Groeiers binnen Syntens. "Daarom is men geneigd binnen de landsgrenzen te blijven. Tegelijk zie je dat overal het wiel opnieuw uitgevonden wordt. Deze reis is juist bedoeld voor ondernemers die bereid zijn met een open blik naar andere landen te kijken en op zoek te gaan naar de overeenkomsten en de marktkansen." (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Neelie Kroes: Telecombedrijven moeten zich op e-health storten
Neelie Kroes sluit e-healthovereenkomst met de VS
Neelie Kroes wil wereldwijd EPD

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.