Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

TSS presenteert nieuwe corporate identity

Total Specific Solutions (TSS) heeft zijn organisatiemodel opnieuw ingericht. TSS lanceert een corporate identity die de onderlinge samenhang en synergie van de acht TSS-bedrijven tot uitdrukking brengt.
TSS presenteert nieuwe corporate identity

TSS is het moedermerk van bedrijven als Co-maker, Everest, KZA, PharmaPartners, PinkRoccade Local Government, PinkRoccade Healthcare, TASS en Yonder. Met de nieuwe corporate identity presenteert TSS zich nadrukkelijker in de snel veranderende IT-markt met een uniforme uitstraling en tegelijkertijd met behoud van de specifieke karakteristieken van elk TSS-bedrijf. Dit is in lijn met de basisfilosofie van TSS: ondernemerschap zo laag mogelijk in de organisatie en eenheid in verscheidenheid, ondernemerschap en kwaliteit. De merkessentie luidt: Anticipating Solutions. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Total Specific Solutions neemt PharmaPartners over

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.