Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Toshiba en Fysicon gaan samenwerken

Na jaren van samenwerking, hebben Toshiba en Fysicon besloten deze samenwerking om te zetten in een officiële overeenkomst. Het betreft de levering van de laatste generatie cardiovasculaire informatiesystemen, genaamd QynetiQ, van Fysicon, ten behoeve van het Infinix systeem van Toshiba. Daarnaast zal Toshiba eveneens de beeldvormende technieken van Fysicon gaan gebruiken op een breder vlak.
Toshiba en Fysicon gaan samenwerkenDe overeenkomst omvat leveringen in geheel Europa met inbegrip van Rusland, de CIS landen en Israël. “De klanten zijn gebaat bij de levering van goede medische apparatuur voorzien van de laatste technologie. De samenwerking die Toshiba en Fysicon zijn aangegaan, is wat dat betreft een schot in de roos. Zo garanderen we namelijk de levering van een complete katheterisatiekamer met de meest moderne apparatuur, met onderhoud en scholing van personeel door lokale dealers” aldus Bert Elberse, CEO van Fysicon. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Merge Healthcare en Fysicon versterken samenwerking
Fysicon lanceert cardiovasculair informatiesysteem
Fysicon breidt EVOCS-netwerk steeds verder uit

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.