Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Zorgspectrum kiest Compello voor implementatie NEN7510

Zorgspectrum heeft gekozen voor Compello voor de NEN7510 normering.
Zorgspectrum kiest Compello voor implementatie NEN7510

Zorgspectrum heeft voor Compello gekozen vanwege hun ruime ervaring in de zorgsector. Naast kennis en ervaring biedt Compello de monitor checklist NEN7510 aan die Compello in samenwerking met de NEN heeft ontwikkeld. In deze NEN7510 Monitor zal een nulmeting worden geregistreerd en kan de voortgang van de implementatie worden bepaald en gevolgd.

Zorgspectrum

Zorgspectrum is een zorgorganisatie die zich richt op het welbevinden van ouderen. Zorgspectrum heeft zes zorgcentra verspreid over de gemeenten Vianen, Houten en Nieuwegein. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Handboek NEN 7510 wordt herzien
Normontwerp NEN 7510 binnenkort gepubliceerd
Zorgnorm NEN 7510 wordt aangescherpt

Annelies Vermeulen

Eén reactie

Of registreer u om te kunnen reageren.