Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

iSoft legt aandelenhandel stil na gerucht overname

iSoft heeft de handel in zijn aandelen stopgezet na het gerucht dat CSC het bedrijf wilde kopen voor 300 miljoen dollar. Dat meldt de Australische website CRN. CSC is al lange tijd een samenwerkingspartner van iSoft.
iSoft legt aandelenhandel stil na gerucht overname

Sinds vorige week donderdag kan er niet meer worden gehandeld met aandelen van iSoft. Volgens iSoft omdat het zich voorbereidt op een aankondiging van een strategisch proces. Maar een krant suggesteert dat CSC het bedrijf wil kopen voor 300 miljoen dollar. CSC geeft geen commentaar. CSC en iSoft werken sinds 2004 samen aan het EPD Lorenzo.

Het gaat niet goed met iSoft. De aandelenprijzen dalen al sinds 2007. Het bedrijf maakte ook bekend in het laatste half jaar van 2010 een verlies van 84 miljoen dollar te hebben gemaakt. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Directeur iSoft: 'We hadden eerder moeten ingrijpen'
Ron Series nieuwe directeur iSoft
iSOFT gaat ondanks winst mensen ontslaan

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.