Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

De Zorggroep kiest voor Nedap healthcare

De Zorggroep uit Venlo kiest voor Ons van Nedap healthcare ter ondersteuning van het zorgproces voor de thuiszorg. Met behulp van Ons automatiseert De Zorggroep haar cliëntenplanning en zorgregistratie.
De Zorggroep kiest voor Nedap healthcare

Het nieuwe systeem helpt de medewerkers zodat gemaakte afspraken met cliënten goed nagekomen kunnen worden. Hiervoor maken ze gebruik van een digitaal planbord. De medewerkers in de thuiszorg krijgen een mobiele telefoon waarop hun planning getoond wordt. Verder zorgt deze telefoon dat de geleverde zorg automatisch wordt vastgelegd. Via internet kunnen de medewerkers thuis de planning bekijken en bijvoorbeeld gemaakte kilometers invullen waardoor zij en De Zorggroep verlost zijn van veel papierwerk. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

KinderThuisZorg kiest voor Ons van Nedap healthcare
Nedap Healthcare wordt Ons
Nedap healthcare lanceert ECD op iPad

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    Helena

    Wil graag weten welk zorginformatiesysteem men gebruikt intramuraal. Kortom: waarom intramuraal Nedap healthcare niet intramuraal?

Of registreer u om te kunnen reageren.