Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nederlandstalige app voor aanpak depressie

MoleMann Mental Health heeft de eerste Nederlandstalige applicatie voor iPhone en iPad gelanceerd voor de aanpak van depressieve klachten. Met deze gratis aangeboden app kunnen mensen zelf aan de slag met je klachten, waar en wanneer ze willen. De app heet Therappi Stemming.
Nederlandstalige app voor aanpak depressie

De applicatie is gebaseerd op cognitieve gedragstherapie: een bewezen effectieve aanpak bij depressies. Ervaren therapeuten van de landelijk opererende tweedelijns GGZ-organisatie MoleMann Mental Health, hebben de app ontwikkeld en vertaald in samenwerking met MindApps. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

App voor mantelzorgers gratis te downloaden
GGZ Friesland lanceert medicijnapp
Zorgaanbieders brengen gezondheidsapps op de markt

Annelies Vermeulen

Eén reactie

  • no-profile-image

    Anne

    Ik las dit ook op http://indepressie.nl en heb de app bekeken. Bij mij werd de indruk gewekt dat er niet veel aandacht is besteed aan de app zelf. Dat de inhoud werkt geloof ik maar het lijkt alsof de app ontwikkeld is enkel voor 'the sake off having an app'.

Of registreer u om te kunnen reageren.