Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Raet lanceert module strategische personeelsplanning

Raet lanceert in samenwerking met Pointlogic een instrument voor strategische personeelsplanning. Raet Strategische Personeelsplanning biedt organisaties de mogelijkheid om hun personeelsbehoeften voor de langere termijn op ervaring, competenties en aantallen te voorspellen.
Raet lanceert module strategische personeelsplanning

Raet Strategische Personeelsplanning biedt de mogelijkheid om toekomstscenario’s op verschillende organisatieniveaus op te stellen. Mogelijke maatschappelijke veranderingen en organisatiewensen kunnen in de scenariomodellen worden meegenomen. Voor de sector zorg & welzijn zijn al rekenmodellen ingevoerd met relevante (markt)gegevens.
(ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Raet sluit mantelovereenkomst met MOgroep
Ziekenhuis Gelderse Vallei kiest weer voor Raet
raet

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.