Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Website Albert Schweitzer krijgt HON-certificaat

Het Albert Schweitzer ziekenhuis is een van de eerste ziekenhuizen in Nederland waarvan de website het HONcode-certificaat heeft ontvangen. Dit is een internationaal keurmerk voor websites van onder meer ziekenhuizen, zorginstellingen, artsenorganisaties en patiëntenbelangenverenigingen.
Website Albert Schweitzer krijgt HON-certificaat

Het certificaat wordt verstrekt door The Health On The Net Foundation, een non-profitorganisatie met het hoofdkantoor in Genève. De stichting heeft als doel het wereldwijd promoten van de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technologie op het gebied van zorg en geneeskunde en tevens het verhogen van de toegankelijkheid van gezondheidsinformatie voor patiënten en consumenten. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Doorstart e-learning Albert Schweitzer ziekenhuis
Inkoopproces bij Albert Schweitzer geautomatiseerd met SAP
Computervirus legt EPD Albert Schweitzer ziekenhuis plat

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.