Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Inschrijving Spider Award 2011 geopend

De mogelijkheid om zich op te geven voor de Spider Award is geopend. De prijs zal tijdens het ICTzorg-congres in november worden uitgereikt.
Inschrijving Spider Award 2011 geopend

Doel van de Spider Award is om vernieuwende ict-projecten voor het voetlicht te brengen en het delen van kennis over deze projecten te bevorderen. De jury beoordeelt de projecten op basis van de volgende criteria:

Kwaliteit en doelmatigheid

Denk hierbij aan de 'winst' die behaald is na het uitvoeren van het project. Zijn bepaalde werkprocessen vereenvoudigd of verbeterd? Is er geld bespaard? Is de tevredenheid bij patiënt of zorgverlener toegenomen?

Innovatie

Het vernieuwende karakter van het project. Hetzij door innoverende technologie te ontwikkelen, hetzij door op een originele manier gebruik te maken van bestaande technologie. De begrippen informatie en communicatie worden hierbij in brede betekenis gezien (hardware, software, netwerken en databases).

Continuïteit

Duurzaamheid van het project en de ontwikkeling die in gang is gezet. De mate waarin het project blijvend ingebed wordt in de zorginstelling. De mate waarin ict in het algemeen en het project in het bijzonder onderdeel uitmaakt van een integrale beleidsvisie vanuit management en directie.

Aanmelden

Zowel zorginstellingen als derden kunnen een project inzenden door een omschrijving van het project te mailen naar: redactie.ictzorg@reedbusiness.nl.
Elke inzending zal, indien tijdig opgestuurd, vermeld worden op de website van ICTzorg. Uiterlijke inzendtermijn is 30 september. (ICTzorg)

Lees ook:

MSdagboek winnaar Spider Award
Chlamydia screening project wint Spider Award
Buurtzorgweb winnaar van de Spider Award

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Mario Gibbels

Of registreer u om te kunnen reageren.