Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Interoperabiliteit van iSOFT’s RIS-oplossing succesvol beproefd

Tijdens de elfde Europese IHE Connectathon heeft iSOFT met succes de compatibiliteit van haar Radiologie-informatiesysteem aangetoond. Het syteem werd getest door talloze testscenario's met andere fabrikanten.
Interoperabiliteit van iSOFT’s RIS-oplossing succesvol beproefd

iSOFT heeft dertig testscenario's doorlopen. Alle testen werden beoordeeld door de IHE-monitors en werden met succes doorstaan. De deelname van iSOFT opende mogelijkheden voor toekomstige samenwerking met fabrikanten, bijvoorbeeld op het gebied van mammografie. iSOFT is vastbesloten de IHE-profielen te hanteren die voldoen aan de normen zodat de zorg aan patiënten optimaal kan zijn. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Atrium MC breidt uit met iSoft Centrasys
iSoft wint Duitse award
iSoft beëindigt CAO-contract

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.