Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Invoering ziekenhuisbreed Elektronisch Voorschrijfsysteem in volle gang

Ondanks dat negen van de tien ziekenhuizen niet voldoet aan de richtlijn 'Overdracht van medicatiegegevens in de keten', is de meerderheid wel bezig met de invoering van het Elektronisch Voorschrijfsysteem. Dit blijkt uit een Quick Scan die M&I/Partners heeft uitgevoerd onder vijftien ziekenhuizen.
Invoering ziekenhuisbreed Elektronisch Voorschrijfsysteem in volle gang

73 procent van de respondenten geeft aan voor 1 januari 2012 klaar te zijn met de implementatie. Goede registratie en verwerking van gegevens over medicatie in een EVS verhoogt de kwaliteit van de patiëntenzorg. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.Lees ook:

Groene Hart Ziekenhuis kiest voor EPD van Norma
Franciscus Ziekenhuis lanceert websites voor werving personeel

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.