Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Rijnstate in Arnhem kiest voor MenuScan van DDinformatica

Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem gaat MenuScan van DDinformatica inzetten voor de elektronische verwerking van menukaarten. Het ziekenhuis gebruikt deze software al enkele jaren naar tevredenheid op de locatie in Zevenaar.
Rijnstate in Arnhem kiest voor MenuScan van DDinformatica

Dagelijks maken de cliënten hun maaltijdkeuzes bekend door een menukaart in te vullen. De handmatige invoer van deze keuzes is een tijdrovend en arbeidsintensief proces dat de nodige nauwkeurigheid vereist. De formulieren worden gescand en automatisch herkend. Door de standaard interface tussen MenuScan en CuliCart Hospitality, het door Rijnstate gebruikte keukensysteem, worden de gewenste maaltijden automatisch in het systeem doorgevoerd. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Sint Maartenskliniek serveert beste menu 2010
Keuzesysteem voorkomt weggooien ziekenhuismaaltijd
Betere maaltijd maakt ouderenzorg goedkoper

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.