Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Maartenskliniek lanceert netwerksite voor fibromyalgiepatiënten

Het reumacentrum van de Sint Maartenskliniek gaat een landelijk netwerk opzetten voor fibromyalgiepatiënten en hun behandelaars. Op de recent gelanceerde website www.fibronet.nl deelt de Maartenskliniek haar kennis en ervaring over fibromyalgie. Behandelaars kunnen zich via deze website aansluiten bij het netwerk.
Maartenskliniek lanceert netwerksite voor fibromyalgiepatiënten

Vanuit de behoefte om alle patiënten de behandeling te kunnen bieden die ze nodig hebben, werd het idee van een landelijk fibromyalgienetwerk geboren. "Met het opzetten van dit zorgnetwerk willen we de samenwerking en uitwisseling bevorderen tussen patiënten, zorgverleners, wetenschappelijk onderzoekers en zorgverzekeraars", zegt reumatoloog Hans Cats. "Zo kan er uiteindelijk in alle regio's van het land passende zorg komen, die bovendien wetenschappelijk bewezen en effectief is." (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Maartenskliniek laat zich online door patiënten beoordelen
Patiënten Sint Maartenskliniek bestellen maaltijd digitaal
Kamer buigt zich over experiment Maartenskliniek

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.