Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

ZorgDomein en TeleMC slaan handen ineen

ZorgDomein en TeleMC gaan hun ICT-systemen koppelen. Waar huisartsen bij doorverwijzen en aanvragen van zorg vaak te maken hebben met meerdere ICT-systemen, kunnen ze vanaf nu werken met één interface. Het grote voordeel is dat relevante patiëntgegevens slechts één keer hoeven te worden ingevuld bij een aanvraag of doorverwijzing.
ZorgDomein en TeleMC slaan handen ineen

De koppeling van de ICT-systemen heeft nog meer voordelen. Zo wordt apparatuur voor bijvoorbeeld longfunctiemeting of een hartfilmpje automatisch opgestart. Bovendien komt de reactie op een aanvraag digitaal bij de huisarts terug waardoor deze de regie houdt in het zorgproces. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

4000ste huisarts start met teleconsultatie via TeleMC
Ommelander Ziekenhuis Groep start met ZorgDomein
BovenIJ neemt ZorgDomein in gebruik

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.