Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Cid Berger wordt programmadirecteur eHealth bij Lentis

Lentis heeft Cid Berger tot programmadirecteur eHealth benoemd. Berger is directeur algemene zaken van de zorggroep Welnis/Lentis en lid van de directieraad van PsyQ. Hij zal deze functies neerleggen zodra er een opvolger is gevonden.
Cid Berger wordt programmadirecteur eHealth bij Lentis

Om de zorg ook in de toekomst te kunnen garanderen gaat Lentis de komende jaren fors inzetten op de ontwikkeling van eHealth. Naast de lijnorganisatie wordt een ondersteunende organisatie opgezet die eHealth zal ontwikkelen en implementeren. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Menzis en Lentis tekenen vierjarige samenwerking
Lentis neemt cliëntenraad mee naar Menzis
Fusie Lentis en GGZ Friesland is afgeblazen

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.