Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Gehandicapten krijgen toegang tot eigen ECD

De cliënten van de gehandicaptenzorgorganisatie SGL kunnen dit najaar hun dossier inzien en zelf hun dagbestedingsprogramma samenstellen in hun eigen grafische cliëntagenda.
Gehandicapten krijgen toegang tot eigen ECD

SGL gebruikt Pluriform Zorg van Adapcare als zorgapplicatie voor het primaire proces. Dit bedrijfsbrede systeem met een webgebaseerd ECD wordt in de komende maanden gereed gemaakt voor deze ontwikkeling. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Kennisdag ECD en iPad in de zorg
Carante Groep kiest Furore voor ECD-project
ECD van Nedap op iPad

Annelies Vermeulen

2 reacties

 • no-profile-image

  Gerhart

  @victor klopt moet niet stukje techniek zijn.

  Voor geïnteresseerden komen wij graag vrijblijvend in contact.

  Gerhart
  Adapcare

 • no-profile-image

  Victor

  Dit heeft een interessant potentieel. Het is wel van belang de groep van gebruikers hier op de juiste wijze bij te betrekken en een volwaardige inbreng te geven.Door in het toegepaste concept de gebruikers de ruimte te geven voor feedback en kritiek op de behandeling, de zorgverlening, de bejegening en het dagbestedingsprogramma en daar op een herkenbare wijze iets mee te doen.Het moet verder gaan dan het open stellen van de technologische faciliteiten. Dit komt de organisatie en de communicatie- en interactie ten goede maar is tegelijk ook een uitdaging voor de medewerkers en de organisatie wanneer belemmeringen en knelpunten zichtbaar worden.

Of registreer u om te kunnen reageren.