Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Innovator of the year award voor VCD Healthcare

VCD Healthcare heeft de Innovator of the year award van Microsoft gewonnen. Deze awards reikt Microsoft uit voor Nederlandse partners die innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg hebben ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie.
Innovator of the year award voor VCD Healthcare

VCD Healthcare mocht de Innovator of the year award in ontvangst nemen voor een groot ontwikkeltraject op basis van Navision 2009. VCD heeft een diepgaande investering gedaan om de ERP-oplossing Vidaví voor de gezondheidszorg volledig te migreren naar Navision 2009.

Toekomstvisie

“We zijn trots op Vidaví en daarom ook bijzonder vereerd dat we deze prestigieuze prijs van Microsoft in ontvangst hebben mogen nemen”, aldus Jack Bakker, directeur van VCD Healthcare. “Dat we nu deze prijs hebben gekregen bevestigt onze toekomstvisie en geeft aan dat we de juiste weg zijn ingeslagen.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

VCD Healthcare presenteert ERP-software voor de zorg
St. Elisabeth Ziekenhuis kiest voor Datawarehouse van VCD
GGZ Westelijk Noord-Brabant kiest BI van VCD

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.