Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Nieuwe website ISfTeH online

Deze week is de nieuwe website van de International Society for Telemedicine and eHealth, www.isfteh.org, live gegaan. Deze nieuwe website van de internationale e-health en telemedicine vereniging bevat onder andere informatie over internationale leden, werkgroepen, events en nieuws.
Nieuwe website ISfTeH online

NVEH is namens Nederland lid van de ISfTeH en heeft via de society nauwe contacten met nationale verenigingen en instellingen in ruim veertig landen. Leden van de ISfTeH bevinden zich zowel in de westerse als in ontwikkelingslanden, wat al heeft geleid tot vele samenwerkingen en kennisdeling over de mogelijkheden van telemedicine en e-health. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

NVEH en American Telemedicine Association gaan samenwerken
NVEH: Investeren in eHealth houdt zorg betaalbaar
'E-health moet speciaal keurmerk krijgen in ggz'

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.