Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Dertien Curavista-dagboeken op Zorgportaal Rijnmond

Dertien dagboeken van Curavista staan nu op het zorgportaal. Het betreft de indicaties: diabetes, hypertensie, astma, COPD, hoofdpijn, migraine, gordelroos, chronische pijn, ziekte van Parkinson, Multiple Sclerose, prostaatkanker en medicatiedagboek. De komende weken zullen nieuwe indicaties volgen.
Dertien Curavista-dagboeken op Zorgportaal Rijnmond

Met de zelfmanagementdagboeken kan een patiënt de voortgang bijhouden. Elk ziektebeeld is anders, daarom is er voor elk ziektebeeld een eigen programma. De patiënt kan een arts laten meekijken en vragen stellen via het e-consult. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Curavista ontwikkelt app voor MS
Curavista komt met personal health records
Amphia Ziekenhuis start met MSdagboek van Curavista

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.