Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

Diabetesvereniging Nederland en VGZ bundelen krachten in Mijn Zorgpagina

Diabetesvereniging Nederland (DVN) en zorgverzekeraar VGZ gaan samen het patiëntenportaal MijnZorgpagina.nl doorontwikkelen en uitbreiden. Met de portal kunnen mensen met diabetes hun aandoening beter managen.
Diabetesvereniging Nederland en VGZ bundelen krachten in Mijn Zorgpagina

VGZ hoopt met deze samenwerking met DVN de kwaliteit van zorg voor de diabetespatient te
vergroten. “Wij willen samen met patiëntenverenigingen en zorgaanbieders informatie en expertise uitwisselen om te komen tot nog betere zorg. Mijnzorgpagina.nl past prima binnen dit plaatje”, zegt Jeanette Horlings-Koetje, directeur zorginkoop van VGZ.
“Deze samenwerking levert een belangrijke bijdrage aan het zelfmanagement van mensen met diabetes", vindt ook Maarten Ploeg, directeur van DVN. "Des te meer partijen dit initiatief ondersteunen, des te meer gegevens er beschikbaar zijn voor degene die er het meest aan heeft: de patiënt.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Patiëntenportaal Mijn Zorgpagina van start

Annelies Vermeulen

Of registreer u om te kunnen reageren.