Exclusief toegankelijk Registreer voor toegang tot Zorgvisie.nl Lees meer

E.Novation nieuwe hostingprovider Protopics

E.Novation gaat voor minimaal drie jaar de hosting verzorgen van Protopics. Het doel van Protopics is alle relevante informatie die rondom een patiënt in verschillende bronsystemen is vastgelegd, beschikbaar te stellen aan de zorgverlener.
E.Novation nieuwe hostingprovider ProtopicsOmdat E.Novation al jaren actief is in de zorg kent het ICT-bedrijf de situatie van Protopics waardoor het gemakkelijk kan bijspringen en helpen bij de doorontwikkeling. Er is ook al gesproken over verdere ontwikkelingen. Zo is het mogelijk dat er in de toekomst eventueel een migratie naar Open Source Database software plaats zal vinden. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Ruwaard van Putten kiest voor single sign-on van E.Novation
Newcom Information Systems fuseert met E.Novation
E.Novation en Information Builders gaan samen BI leveren

Annelies Vermeulen

Gerelateerde tags

Of registreer u om te kunnen reageren.